• Telefon 0743436624
  • Email info@mbakids.ro
  • Program Cursuri Luni - Duminica

 I. Informatii generale

MBAKIDS.RO este o platforma online ce se supune aplicarii prevederilor Regulamentului (UE) nr. 679 din 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protectia datelor – GDPR), prelucreaza date cu caracter personal in calitate de Operator de date sau, dupa caz, de Persoana imputernicita de operator.

​Platforma noastra considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de informare cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.


II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Daca sunteti abonat al site-ului mbakids.ro, detinatorul website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, adresa de e-mail, date referitoare la modul in care utilizati site-ul, de exemplu comportamentul/ preferintele/ obisnuintele dumneavoastra in cadrul site-ului, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct, in contextul crearii contului de utilizator sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

II.2. Daca sunteti vizitator al site-ului, detinatorul website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care il contactati in acest fel.


III. Scopurile si temeiurile de prelucrarii

III.1. Daca sunteti abonat al site-ului, detinatorul website-ului prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

     pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si detinatorul website-ului, respectiv pentru preluarea, validarea, facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza relatia contractuala dintre dumneavoastra si detinatorul site-ului, privind accesul la seviciile/produsele oferite de detinatorul site-ului prin abonare. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si detinatorul website-ului.

In cazul plasarii unei comenzi cu plata online, detinatorul site-ului NU va avea acces la datele dvs. si NU va prelucra datele cardului dvs. sau alte date solicitate de operatorul de plati (adresa, numar de telefon etc).

·  pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba detinatorului website-ului in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea detinatorului website-ului de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

·  in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al detinatorului website-ului de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative privind utilizarea site-ului de catre dumneavoastra.

·  in scopul expedierii newsletter-ului prin e-mail (anuntarea abonatilor in legatura cu articolele noi publicate).

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza cererea dvs. de abonare la newsletter. Furnizarea adresei de e-mail in acest scop este obligatorie.

III.2. Daca sunteti vizitator al site-ului, detinatorul website-ului prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

·  pentru inregistrarea comentariilor, rezolvarea plangerilor, reclamatiilor, pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta de utilizare a site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al detinatorului website-ului de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra in privinta utilizarii site-ului.

 

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, detinatorul website-ului va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti abonat, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina detinatorului website-ului (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile, pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, datele dvs. cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate sau stocate. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa finalizarea ultimei comenzi active. Detinatorul site-ului va stoca si arhiva datele referitoare la facturarea comenzii, conform prevederilor legale.

In cazul dezabonarii de la newsletter, detinatorul website-ului nu va mai prelucra datele cu caracter personal si nu veti mai primi e-mailuri de informare.

 

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, detinatorul website-ului poate dezvalui datele dumneavoastra (nume, e-mail) catre terti sau parteneri care sprijina detinatorul website-ului in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului (de exemplu plugin-uri, google analitycs etc), in urmatoarele cazuri:

·  pentru administrarea site-ului;

·  pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;

·  pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;

·  pentru transmiterea newsletter-ului, a comenzilor plasate pe site etc.

 

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre detinatorul website-ului nu pot fi transferate catre terte persoane sau entitati din Romania sau din strainatate, care nu au legatura cu activitatea desfasurata prin intermediul site-ului.

 

VII. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

·  dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre detinatorul website-ului, conform celor descrise in prezentul document;

     dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea detinatorul website-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare (modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor etc);

·  dreptul la rectificare si dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

o   acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

o   in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

o   in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

o   in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

o   in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, detinatorul website-ului sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

·  dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:

o   persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

o   prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

·  dreptul la opozitie privind activitatile de prelucrare a datelor;

·  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea automata de profiluri;

·  dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin email, pe adresa info@mbakids.com sau utilizand formularul de Contact.

 

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati Politica privind fisierele Cookies.