• Telefon 0743436624
  • Email info@mbakids.ro
  • Program Cursuri Luni-Duminica | Orele 17:00 & 19:00
  • Membri Autentificare

Prezentare Video Beneficii directe ale Cursurilor MBAKids

Realizat de Răzvan Vasile

Copiii au un potențial imens, iar ca părinți sau educatori, avem rolul de a-i ajuta să-l atingă. Este o oportunitate excelentă pentru copii să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni lideri puternici și de succes. Exerciții pentru a-i ajuta pe copii să-și stabilească obiective, să-și gestioneze emoțiile, să comunice eficient și să-și îmbunătățească abilitățile de învățare. Scopul final al cursului este de a-i face pe copii să devină mai încrezători în ei înșiși și să-și atingă potențialul maxim.

Imagine 13 MBAKids reprezentand profesorii MBAKids Academy care sustin elevii.
Imagine 13 MBAKids reprezentand profesorii MBAKids Academy care sustin elevii.

Despre Pachetul pentru copii - Formarea Conştiinţei Financiare şi de Afaceri

Vârstă copii curs: 6-9, 10-13 & 14-18 ani

Cursul de formare a conștiinței financiare și de afaceri are beneficii semnificative pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine lumea afacerilor și să-și gestioneze finanțele personale și afacerile cu succes.

Cursul poate ajuta la îmbunătățirea performanțelor afacerii și a performanțelor financiare prin dezvoltarea abilităților de afaceri și de planificare a finanțelor.

Beneficiile acestui curs includ:

Înțelegerea fundamentelor afacerilor - Acest curs vă poate ajuta să înțelegeți cum funcționează afacerile și să obțineți cunoștințele de bază necesare pentru a începe să vă dezvoltați propria afacere.

Gestionarea finanțelor personale - Veti învăța cum să vă gestionați finanțele personale și să faceți economii eficiente.

Gestionarea afacerilor - Cursul vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a afacerilor și să învățați cum să luați decizii eficiente și rentabile pentru afacerea dvs.

Înțelegerea pieței financiare - Veti învăța cum funcționează piețele financiare și cum puteți să vă îmbunătățiți performanțele investiționale.

Dezvoltarea abilităților de planificare - Veti dezvolta abilitatea de a face planuri realiste și adaptabile cu scopul de a ajunge la obiectivele dorite.

Înțelegerea conceptelor fiscale - Cursul vă poate ajuta să înțelegeți diferitele aspecte ale legislației fiscale și să identificați modalități legale de a reduce obligațiile fiscale.

Cresterea încrederii - Veti câștiga mai multă încredere în abilitățile dvs. de gestionare a afacerii și de luare a deciziilor financiare.

Înțelegerea riscurilor financiare - Cursul vă va ajuta să identificați riscurile financiare și să luați măsuri pentru a le minimiza.

Dezvoltarea rețelelor de afaceri - Cursul poate fi o oportunitate excelentă de a vă extinde rețelele de afaceri și de a cunoaște alte persoane din domeniul afacerilor.

Imagine 14 MBAKids reprezentand un cursant care este atent la ce ii arata profesorul MBAKids Academy.
Este de dorit să introducem copiii în lumea finanțelor cât mai devreme, dar niciodată nu e prea târziu! Apoi, în viitor, ei vor ști cum să-și gestioneze banii cu înțelepciune - nu vor face risipă, dar nu vor economisi fără să analizeze toate opțiunile disponibile în prealabil.

Acest curs îi va ajuta pe tineri să înțeleagă elementele de bază ale economiei de piață, să învețe să planifice un buget și să câștige primii bani. Vor înțelege modalitățile moderne de a câștiga bani și își vor dezvolta abilitățile de gândire antreprenorială. Participanții își vor forma obiceiuri financiare constructive și vor învăța despre psihologia unui antreprenor de succes.

Participanții la cursul de afaceri & startup MBAKids Academy vor învăța să-și modeleze propria companie, să creeze valoare pentru oameni și să acorde atenția detaliilor necesare care vor putea distinge propunerea lor de altele.

Vor înțelege că a fi unic înseamnă a fi cel mai bun. Prin acest curs de afaceri & startup, îi ajutăm pe copii să-și evalueze potențialul, să-și valorifice punctele forte și să profite de oportunitățile apărute. Le dezvoltăm încrederea în sine și în abilitățile lor.

„Toată lumea trăiește vânzând ceva"

Cumpărătorul contemporan devine din ce în ce mai dificil pentru că este din ce în ce mai instruit și mai informat. El pretinde cea mai bună calitate la cele mai mici prețuri. În acest scop el nu ezită să se informeze pentru a câștiga cât mai mult, pentru a trage pe sfoară concurența. În aceste noi condiții legile pieței devin nemiloase. Nu mai este suficient să ai un produs bun pentru a-l vinde, ci trebuie să fii și un bun negociator pentru a-l promova. Cu alte cuvinte nu mai este suficient să fii "bun de gură" pentru a negocia și câștiga o piață. Trebuie să fii un adevărat specialist, adică un negociator profesionist. Cei care și-au ales meseria de consultant financiar, în care negocierea este esențială, au ocazia de a exersa în viața curentă, de a repera cele mai bune tehnici și tactici cu șanse de reușită, pentru a le transfera în domeniul comercial. De ce unii indivizi posedă o aptitudine „înnăscută" pentru negocieri, în timp ce alții se confruntă cu obstacole și dificultăți? Pur și simplu, pentru că primii își pun în valoare în mod eficace priceperea și modul de a se comporta, pe când ceilalți acționează spontan și fără nicio pregătire. Obiectivele acestui curs sunt: desăvârșirea aptitudinilor și dezvoltarea competenței în domeniul negocierilor, să contribuie la creșterea bunăstării voastre.

În acest curs de Marketing & PR consumatorul (copii), se situează în centrul preocupărilor unei firme. Sintetic, diferiți autori au prezentat conceptul de marketing, PR și strategie în diferite modalități:

1) Acest curs de Marketing & PR realizat de către MBAKids Academy prezintă procesul managerial de identificare, anticipare și satisfacere în mod profitabil a nevoilor consumatorilor, astfel încât copii să obțină maximum de valoare, calitate și satisfacție pentru fiecare dolar cheltuit (Institute of Marketing, UK);

2) Ansamblul de mijloace și strategii create de MBAKids Academy pot fi utilizate de copii pentru a-și vinde produsele și serviciile clienților, astfel încât să le permită maximizarea profitului prin conceptele de Marketing & PR;

3) Identificarea și satisfacerea nevoilor consumatorilor în condiții de rentabilitate prin strategii de Marketing & PR;

4) O filozofie a afacerilor care consideră satisfacerea cerințelor clienților cheia succesului firmei și recomandă utilizarea practicilor manageriale pentru identificarea și rezolvarea acestor cerințe prin strategii complexe pe care le vom studia în acest curs de Marketing & PR;

5) Acest curs de Marketing & PR oferit de MBAKids Academy, este un proces dinamic, care implică un mod de gândire flexibil și acțiuni adaptate permanent condițiilor existente pe piață;

6) Există tot felul de strategii de Marketing & PR care ajută un antreprenor să promoveze o afacere din momentul conceperii acesteia, până când produsul sau serviciul este cumpărat de o clientelă fidelă (Jay Conrad Levinson);

7) Marketing & PR înseamnă să oferi bunuri și servicii necesare acelor oameni care au nevoie de ele, la momentul potrivit, în locurile potrivite, la un preț adecvat și însoțite de activități de promovare corespunzătoare;

8) Există multe strategii de Marketing & PR însă cea mai importantă este „să vinzi lucruri care nu se mai întorc, unor oameni care se întorc”.

FORMAREA CONŞTIINŢEI FINANCIARE & DE AFACERI

30 sesiuni de curs Online şi Fizic (în Bucureşti) 90 min/sesiune, 2 sesiuni/săpt. Durată: 3 Luni Grupe de Vârsta: 6-9, 10-13, 14-18 ani

Copilul tău va învăța despre:

• Fundamentele afacerilor

• Gestionarea finanțelor personale

• Managementul afacerilor

• Piața și conceptele financiare

• Dezvoltarea abilităților de planificare

• Transformarea unei idei în startup

99 lei/ora 199 lei/ora
890 Euro curs ONLINE 1780 Euro 1068 Euro curs FIZIC 2136 Euro

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!