• Telefon 0743436624
 • Email info@mbakids.ro
 • Program Cursuri Luni-Duminica | Orele 17:00 & 19:00
 • Membri Autentificare

Prezentare Video Beneficii directe ale Cursurilor MBAKids

Realizat de Răzvan Vasile

Copiii au un potențial imens, iar ca părinți sau educatori, avem rolul de a-i ajuta să-l atingă. Este o oportunitate excelentă pentru copii să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni lideri puternici și de succes. Exerciții pentru a-i ajuta pe copii să-și stabilească obiective, să-și gestioneze emoțiile, să comunice eficient și să-și îmbunătățească abilitățile de învățare. Scopul final al cursului este de a-i face pe copii să devină mai încrezători în ei înșiși și să-și atingă potențialul maxim.

Imagine 13 MBAKids reprezentand profesorii MBAKids Academy care sustin elevii.
Imagine 13 MBAKids reprezentand profesorii MBAKids Academy care sustin elevii.

Despre Pachetul pentru copii - Antrenarea Minţii pentru Succes

Vârstă copii curs: 6-9, 10-13 & 14-18 ani

Antrenarea minții pentru succes este un curs extrem de valoros pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile cognitive și să-și dezvolte abilitățile mentale. Acesta oferă oportunitatea de a învăța tehnici și strategii pentru a deveni mai eficienți și mai productivi în activitățile zilnice, precum și pentru a-și dezvolta o mentalitate de lider.

Acest pachet este format din următoarele cursuri:

Beneficiile acestui curs includ:

Îmbunătățirea capacității de concentrare și atenție, astfel încât să puteți fi mai productiv și să vă atingeți obiectivele mai rapid.

Dezvoltarea abilităților de gândire creativă și inovatoare, ceea ce vă poate ajuta să găsiți soluții mai rapide și mai eficiente la probleme.

Învățarea tehnicii de gestionare a stresului, care vă poate ajuta să faceți față mai bine presiunii și să vă mențineți calmul în situații stresante.

Dezvoltarea capacității de a învăța mai eficient și de a vă aminti mai multe informații, ceea ce vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanțele în școală sau la locul de muncă.

Creșterea încrederii și încrederii în sine, prin dezvoltarea abilităților de comunicare și prezentare.

Îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor, ceea ce vă poate ajuta să luați decizii mai bune și mai informate.

Învățarea tehnicii de planificare și organizare, ceea ce vă poate ajuta să vă gestionați timpul mai bine și să fiți mai productiv.

Îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor, care vă poate ajuta să găsiți soluții mai rapide și mai eficiente la probleme.

Îmbunătățirea abilităților de învățare continuă și dezvoltare personală, ceea ce vă poate ajuta să vă mențineți la zi cu cele mai recente tendințe și descoperiri în domeniul dvs. de interes.

Îmbunătățirea relațiilor interpersonale prin dezvoltarea empatiei și a abilităților de comunicare, care vă poate ajuta să fiți mai eficient în lucrul cu alți oameni.

Imagine 14 MBAKids reprezentand un cursant care este atent la ce ii arata profesorul MBAKids Academy.

Sportivii de elită de astăzi nu pot câștiga fără antrenament, mentalitate (mindset) și abilități adecvate. Perfecțiunea nu se dezvoltă rapid ci are nevoie de mult mai mult decât timp suplimentar, efort și dificultate.

Învățarea unui curs devine mult mai ușoară atunci când ai o mentalitate potrivită (mindset) și lucrurile planificate încă de la început. Prin acest curs antrenăm copiii pentru reușită și succesul lor de mâine. Îi ajutăm să exploreze și să descopere noțiunea de educație alternativă prin: autocunoaștere, dezvoltare personală și dezvoltare a competențelor sociale și emoționale.

Contează enorm să oferi o mentalitate de succes (mindset) unui copil pentru că aceasta reprezintă tot ceea ce acesta gândește și crede. Crede că poate avea succes? Crede că este special? Crede că poate învăța și dezvolta? Crede că are capacitatea de a excela în viitor? Întrebări pe ale căror răspunsuri se construiește fundația vieții copilului și întrebări care își vor găsi răspunsul în acest curs.

Ce înseamnă leadership pentru copii?

Motto-ul MBAKids Academy: Liderii de mâine se formează azi! În acest curs de leadership acoperim majoritatea atitudinilor de succes împreună cu cele mai importante competențe ale unui lider.

Conceptul acestui curs MBAKids de leadership pentru copii:

 • Ce aspecte determină fenomenul de leadership?
 • Ce înseamnă leadership?
 • Capacitate de autocontrol și autodisciplină
 • Talent natural
 • Curaj, determinare și flexibilitate în comunicare
 • Sfera emoțională și volitivă a personalității dezvoltate
 • Capacitatea de a-i influența pe alții și de a-i motiva pe alții să acționeze
 • Dorința de a te dezvolta pe tine și abilitățile tale

Ce reprezintă inteligența emoțională (EQ)?

Sociobiologii subliniază întâietatea sufletului față de minte, căci emoțiile ne călăuzesc în fruntea situațiilor dificile și a îndatoririlor mult prea importante pentru a fi lăsate doar în grija intelectului. Fiecare emoție în parte oferă o dorință distinctă de a acționa, fiecare ne arată direcția cea mai bună în abordarea provocărilor vieții. Emoțiile sunt imprimate în structura noastră nervoasă ca niște tendințe automate, înnăscute ale sufletului omenesc.

Denumirea în sine de Homo Sapiens, specia care gândește, duce pe un făgaș greșit în aprecierea locului pe care îl au emoțiile în viața noastră, așa cum constată recent oamenii de știință. Atunci când trebuie să ne modelăm hotărârile și acțiunile, sentimentele contează în egală măsură, poate chiar mai mult decât gândurile.

 • Autocunoașterea la copii (sub curs MBAKids Academy)
 • Stăpânirea de sine la copii (sub curs MBAKids Academy)
 • Motivația interioară la copii (sub curs MBAKids Academy)
 • Empatia la copii (sub curs MBAKids Academy)
 • Abilitățile sociale la copii (sub curs MBAKids Academy)

Conținut curs Restart în Gândire pentru copii

Termenul „Abilități de viață” se referă la abilitățile de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de viață și pentru a vă da restart în gândire. Orice abilitate care este utilă în viața ta poate fi considerată o abilitate de viață.
Cursul oferit de către MBAKids îți va oferi o nouă perspectivă asupra vieții și te va ajuta să renunți la obiceiuri distructive (detox al creierului) și toxice pe care le-ai învățat de-a lungul timpului. Totodată, vei deveni stăpân în propria gândire și vei învăța să gestionezi toate problemele care îți vor apărea în cale.

1. Fii impecabil în tot ceea ce spui (sub curs restart în gândire pentru copii)

Nu rostiți decât adevărul. Nu afirmați decât ceea ce gândiți cu adevărat. Nu folosiți cuvintele pentru a jigni sau pentru a bârfi, lucru valabil inclusiv pentru voi. Aplicați puterea cuvântului în sensul adevărului și al iubirii.

2. Nu lua nimic personal (sub curs restart în gândire pentru copii)

Nimic din ceea ce fac alții nu are vreo legătură cu voi. Tot ce afirmă și tot ce fac ei este proiecția propriei lor realități, a propriului lor vis. Dacă deveniți imuni la opiniile și la acțiunile celor din jur, nu veți mai fi victimele unei suferințe inutile.

3. Nu faceți presupuneri inutile (sub curs restart în gândire pentru copii)

Căutați în voi curajul de a pune întrebări și de a exprima ceea ce doriți cu adevărat. Comunicați cu cei din jur cât mai clar cu putință, evitând astfel neînțelegerile, tristețea și dramele inutile. Acest legământ este suficient pentru a vă transforma radical viața.

4. Faceți întotdeauna tot ce vă stă în puteri (sub curs restart în gândire pentru copii)

Nu uitați însă că eficiența noastră maximă se schimbă de la o clipă la alta, la fel cum starea organismului diferă atunci când acesta este sănătos de momentul când este bolnav. Indiferent de circumstanțe, faceți tot ce vă stă în puteri. Veți evita astfel auto-judecarea, criticile și regretel inutile.

ANTRENAREA MINŢII PENTRU SUCCES

30 sesiuni de curs Online şi Fizic (în Bucureşti) 90 min/sesiune, 2 sesiuni/săpt. Durată: 3 Luni Grupe de Vârstă: 6-9, 10-13, 14-18 ani

Copilul tău va învăța cum să:

• Își îmbunătățească capacitățile de concentrare și atenție

• Își dezvolte abilități de gândire creativă și inovatoare

• Gestioneze stresul și timpul

• Învețe eficient

• Își crească încrederea în sine

• Rezolve eficient problemele

• Își formeze mentalitatea de lider

99 lei/ora 199 lei/ora
890 Euro curs ONLINE 1780 Euro 1068 Euro curs FIZIC 2136 Euro

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!