• Telefon 0743436624
  • Email info@mbakids.ro
  • Program Cursuri Luni-Duminica | Orele 18:00 & 19:00
pic

De ce este special acest curs?

Cursul este o experiență unică și transformătoare dedicată adolescenților și tinerilor adulți care doresc să-și descopere potențialul și să devină adevărați stăpâni ai succesului lor in toate cele 7 arii ale vieții.

În acest curs revoluționar de 6 luni, tinerii vor parcurge un traseu captivant spre descoperire de sine, dezvoltarea personală și succes. Vor fi ghidați de experiența și cunoștințele fondatorului MBAKids și al echipe sale, inclusiv de alti tineri cu rezultate și evoluție deosebite.

CELE 7 ARII ALE VIEȚII:

  • Mental
  • Financiar
  • Vocațional
  • Social
  • Familial
  • Fizic
  • Spiritual

MODULELE CURSULUI MINDSET MASTERY

pv
Modul 1-A: Construirea Fundamentului Personal

Începem călătoria noastră cu teme precum iubirea de sine, valoarile personale și dezvoltarea unei relații autentice cu tine însuți. Vor descoperii cum trebuie sa înlăturăm sabotorii interiori (vinovăție, rușine, amânarea, criticul interior, comparația cu alții) și cum să transforme auto-critica în auto-acceptare.

pv
Modul 1-B: Înțelegerea și Aplicarea Legilor Universale la nivel Personal și Relațional

Vor descoperii impactul in transformarea gandirii al Legilor Universale: leagea dualității (polarității), gravitației, escalării eristice, fractalilor, sicronicitatii, transformării și reflexiei explicate pentru prima oara la nivel global de John DeMartini.

pv
Modul 2: Eliberarea Emoțiilor Nerezolvate

Vor explora cum să gestioneze stresul, anxietatea, depresia și emoțiile negative, vor afla cum se poate dobândi controlul asupra gandurilor, a răspunsurilor emoționale, eliberându-se prin intenție si prezență de povara trecutului și de potențialele frici legate de viitor.

pv
Modul 3: Înțelegerea și Transformarea Valorilor Personale și a Relațiilor

Vor explora valorile lor personale înalte și joase, stilurile de atașament și potențialele răni create în copilărie (abandon, umilință, nedreptate, trădare, respingere), influența lor asupra personalității și modul în care se poate avea relații sănătoase și autentice cu cei din jur daca aplica schimbarea si conștientizarea.

pv
Modul 4: Descoperirea și Atingerea Obiectivelor

Vor descoperii sistemul nivelului de merit, învățând cum ar putea să stabilească limite și să gestioneze furia. Ver învăța cum ar trebui să-și seteze corect obiective și să își manifeste intențiile cu succes.

pv
Modul 5: O viață plină de Abundență și de Sănătate Fizică și Mentală

Afla despre abilitățile esențiale, cognitive, interpersonale, de self-leadership, digitale și financiare. Descopera cum si ar putea construi un stil de viață sănătos și sa integreze mișcarea, mancatul sănătos, hidratarea corectă și somnul în rutina zilnică.

ℹ️ 𝗗𝗘𝗧𝗔𝗟𝗜𝗜 𝗖𝗨𝗥𝗦 𝗠𝗜𝗡𝗗𝗦𝗘𝗧 𝗠𝗔𝗦𝗧𝗘𝗥𝗬

Durata: 6 luni

Coordonator si lector principal: Răzvan Vasile, fondator MBAKids

Locuri disponibile: maxim 10 tineri per clasa

✅️ Ce include acest curs?

🔴 𝗟𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗶 potențiale 𝗮𝗹𝗲 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶 (depind de mediu 360 de grade al copilului, convingeri, nivel de pornire, echilibrul mintal, implicare si mai ales a părinților, disciplina și motivație personală):

1. Încredere și autonomie

2. Gestionarea emoțiilor

3. Auto-cunoaștere profundă

4. Succes școlar și profesional

5. Relații sănătoase

6. Stres redus

7. Positivitate și optimism

8. Eliberarea de blocaje

9. Competențe de leadership

Se aplică termenii și condițiile MBAKids Academy

Politica de retur

Politica noastră de retur pentru cursul Mindset Mastery permite returnarea sumei plătite numai în primele 6 ședințe ale cursului și doar în cazul în care cursul a fost achitat integral pe toată durata sa. Doar în cazuri speciale aprobate de echipa MBAKids, returul sumei va putea fi efectuat pentru ședințele de 60 de minute rămase.

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!