• Telefon 0743436624
  • Email info@mbakids.ro
  • Program Cursuri Luni-Duminica

Prezentare Video Curs Mentalitate de Succes

Realizat de Răzvan Vasile

Copiii au un potențial imens, iar ca părinți sau educatori, avem rolul de a-i ajuta să-l atingă. Este o oportunitate excelentă pentru copii să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni lideri puternici și de succes. Exerciții pentru a-i ajuta pe copii să-și stabilească obiective, să-și gestioneze emoțiile, să comunice eficient și să-și îmbunătățească abilitățile de învățare. Scopul final al cursului este de a-i face pe copii să devină mai încrezători în ei înșiși și să-și atingă potențialul maxim.

Oferă-i copilului cel mai bun curs de dezvoltare personală cu MBAKids Academy - Cursuri special concepute pentru a-i ajuta să-și dezvolte o mentalitate pozitivă și proactivă, cheia succesului în orice domeniu. Înscrie-l astăzi într-un program MBAKids și oferă-i copilului tău instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și atinge obiectivele și a-și realiza potențialul maxim.

pv

Despre Curs - Mentalitate de Succes (Mindset) pentru Copii

Vârstă copii curs: 13 - 18 ani

Sportivii de elită de astăzi nu pot câștiga fără antrenament, mentalitate (mindset) și abilități adecvate. Perfecțiunea nu se dezvoltă rapid, ci are nevoie de mult mai mult decât timp suplimentar, efort și dificultate. Acest curs, Mentalitate De Succes (Mindset), intervine în dezvoltarea personală a copiilor.

Învățarea unui curs devine mult mai ușoară atunci când ai o mentalitate potrivită (mindset) și lucrurile planificate încă de la început. Prin acest curs antrenăm copiii pentru reușita și succesul lor de mâine. Îi ajutăm să exploreze și să descopere notiunea de educație alternativă prin: autocunoaștere, dezvoltare personală și dezvoltare a competențelor sociale și emoționale.

Contează enorm să oferi o mentalitate de succes (mindset) unui copil pentru că aceasta reprezintă tot ceea ce acesta gândește și crede. Crede că poate avea succes? Crede că este special? Crede că poate învăța și dezvolta? Crede că are capacitatea de a excelă în viitor? Întrebări pe ale căror răspunsuri se construiește fundația vieții copilului și întrebări care își vor găsi răspunsul în acest curs.


Suplimentar, punem un accent cu totul deosebit pe capacitatea de perseverență a copiilor, împreună cu potentarea capacităților lor de concentrare și determinare, acestea construiesc o mentalitate puternică (mindset). Cât de mult va încerca să depășească obstacolele? Care este capacitatea sa de a absorbi eșecuri inițiale care vor duce apoi la succes? Cât de pregătit este pentru a fi disciplinat în atingerea obiectivelor pe termen lung? Întrebările care determină o mentalitate puternică (mindset). Acest curs a fost special creat pentru ca fiecare copil să aibă șansa să evolueze într-un mod diferit.

Un focus esențial al acestui curs de mentalitate (mindset) este și antrenarea a copiilor în crearea de obiceiuri și obișnuite de succes. Obiceiurile copiilor îi conduc la un succes personal măsurabil? Sunt copiii echipați social și emoțional pentru interacțiuni personale pozitive? Au obiceiuri care să susțină dezvoltarea lor la cel mai înalt potențial personal? Un curs de tipul Mentalitate de Succes (Mindset) are rolul de a crea o educație nouă și obiceiuri noi pentru succesul copilului tău. Noțiunea de mentalitate (mindset) este testată în fiecare provocare a zilei.

Imagine 14 MBAKids reprezentand un cursant care este atent la ce ii arata profesorul MBAKids Academy.


Simbolistica acestui arbore parcurge cele șapte obiceiuri componente pentru o mentalitate puternică (mindset), complementarea perfectă când vine vorba de un curs complex precum cel de Mentalitate de Succes.

Acest subcurs pentru copii MBAKids folosește analogia unui arbore matur pentru a ilustra aplicarea obiceiurilor în viața proprie a copilului. Limbajul acestui modul ajută copiii să relaționeze aceste șapte obiceiuri cu realitatea lor curentă și viitoare. La fel cum arborele folosește fotosinteza nu numai pentru propria sănătate, ci și pentru cea a naturii în ansamblu, la MBAKids folosim aceste șapte obiceiuri atât pentru o mentalitate de succes (mindset) a copilului, cât și pentru sănătatea și dezvoltarea acestuia.

Încurajăm copiii, familiile, profesorii, liderii și oamenii de știință să studieze și să îmbrățișeze aceste șapte obiceiuri ale oamenilor de succes pentru a deveni extrem de eficienți în viața lor și pentru a dezvolta o mentalitate puternică (mindset). Aplicând lecțiile și obiceiurile învățate din acest subcurs pentru copii MBAKids, unde ei vor experimenta o mai mare liniște interioară în propria viață, a familiei și comunității unde își desfășoară activitățile.

Înainte de a ne naște, sufletul nostru își alege familia de care va avea nevoie în viitoarea viață, alegând părinți cu aceleași răni emoționale pe care nu le-am vindecat încă.

Pentru a înțelege mai ușor cum funcționează rana emoțională, putem face o analogie și să o comparăm cu o rană fizică pe care o porți de mult timp, fără a face nimic pentru a o vindeca. E ca și cum tu preferi să îți ascunzi sub ceva această rană fizică pentru a nu se vedea, însă ea există, o simți, te deranjează, te doare. Același lucru este și cu rănile emoționale, le purtăm, le ascundem, punându-ne măști, însă ele există, sunt acolo, în interior, și dacă nu facem ceva să le vindecăm, vom pleca din această viață și ne vom întoarce din nou și din nou până vom găsi calea pentru vindecarea lor.

La foarte puțin timp după naștere, cei din jurul nostru corectează (ne influențează credințele și creează altele noi, limitative), ceea ce facem, împiedicându-ne să ne exprimăm așa cum noi, de fapt, ne dorim. Cu timpul, văzând că ceea ce facem nu este pe placul celor din jurul nostru, suntem cuprinși de furie, iar pentru a corespunde, începem să afișăm măști și noi personalități. În acest subcurs pentru copii MBAKids, fiecare va descoperi rana emoțională pe care o are și cum să învețe din ea. Pentru a avea succes este necesar să dezvoltăm o mentalitate puternică (mindset) care să ne ajute să trecem peste orice obstacol. Întregul curs este creat pentru copii și pentru succesul acestora, însă chiar și ca adulți avem de învățat din rănile emoționale și traumele pe care le cărăm cu noi. Așadar, acest curs de mindset devine o nevoie în viața de zi cu zi.

Ignoranța, inerția, ideologia. Orice om care bifează aceste trei caracteristici este 100% expus eșecului total în viață.

Cine izolează drumurile noastre către cunoaștere? Ignoranța este principalul motiv, care reprezintă de fapt abandonul de sine. Oamenii ignoranți sunt cei pentru care aspirațiile s-au destrămat. Pentru ei, drumurile către cunoaștere și progres s-au izolat total. Vor­bim despre ignoranța față de viață, oameni, evoluție, cunoștințe, frumos, artă, cultură și sentimente. Ignoranța zdrobește efectiv motivația interioară a oamenilor și implicit a copiilor.

Singura constanta a vieții, care este și catalizatorul către succes, este schimbarea. La polul opus se află inerția, care din punct de vedere fizic este proprietatea corpurilor de a se opune schimbării. Valabil și pentru oameni. Oamenii blocați în construcțe mentale greșite, care produc frici și implicit limite, se opun permanent schimbării din inerție mentală, marele sabotor al procesului de evoluție.

Ne naștem cu o minte pură, curată. Societatea, părinții, procesul de educație oferit de școală, media și tot ansamblul social în care trăim ne construiește o nouă perspectivă de viață, numită mintea conștientă. Astfel, dezvoltăm ideologii "proprii" care ne vor coordona gândurile, acțiunile și alegerile pe parcursul întregii vieți. Vom judeca totul prin prisma experiențelor altora. Aceasta este ideologia individului. Ca noțiune, ideologia reprezintă un ansamblu de diferite idei fixe, preconcepții, indiferent de conținutul acestora, prin care judecăm și ne raportăm la societate. De obicei o facem greșit, în detrimentul propriului nostru succes și viitor. Se mai numește și ego, un ansamblu de atașamente emoționale aferente trecutului. Prin acest sub curs pentru copii MBAKids, aceștia uită de cuvinte contrare noțiunii de succes și dezvoltă o mentalitate sănătoasă (mindset) destinată către măreție.

Te-ai gândit vreodată cum ai putea obține de fiecare dată exact ceea ce îți dorești? Dacă ți-ai pus vreodată această întrebare, la MBAKids îți explicăm în detaliu cele 7 legi ale manipulării, de care te poți feri dar și pe care le poți folosi în multe situații.

Cele 7 legi principale ale manipulării sunt: Legea Dovezilor Sociale, Legea Insuficienței, Legea Simpatiei, Legea Autorității, Legea Reciprocității, Legea Coerenței și Legea Contrastului. Logica ne poate convinge la nivel teoretic, dar ceea ce ne face să acționăm este întotdeauna emoția. Este necesar să vorbim cu pasiune și convingere. Fiecare tehnică este cu atât mai eficientă cu cât ne dăm seama mai puțin că ea este aplicată. Odată stăpânite, acestea vor apărea natural în acțiunile tale și te vor ajuta să obții mereu ceea ce îți dorești.

Acest subcurs pentru copii MBAKids îi va familiariza pe aceștia cu tehnicile de manipulare și îi va învăța cum funcționează aplicarea acestora.

Fragmente CURS Mentalitate de Succes(MINDSET)

MBAKids iconita vector copii care joaca volei
Sub curs pentru copii MBAKids: Încrederea de sine

Imaginea de sine reprezintă modul în care ne percepem propriile noastre emoții, propriul fizic, idei sau concepte. Modul în care ne percepem este de fapt o imagine din capul nostru. Nu modul în care arătăm determină imaginea noastră proastă, ci imaginea noastră proastă determină modul în care arătăm. Cheia pentru o imagine impecabilă, încredere în sine este acceptarea sinelui. Imaginea de sine ne afectează comportamentele. Scop: mentalitate de învingător (mindset) pentru succes.

MBAKids iconita vector 3 zaruri cu primele 3 litere din alfabet.
Sub curs pentru copii MBAKids: Obiectiv zero traume. Vindecarea celor 5 răni induse de părinţi

Niciun comportament nu este întâmplător sau cauzat de un anumit eveniment din exterior. Marea majoritate vin din mediul în care suntem crescuți, în special de la părinți. Există anumite trăsături dobândite de la mamă, de la tată, de la lipsa sau de la prezența acestora. Aflați care sunt motivele comportamentelor voastre înrădăcinate încă din copilărie de către părinții voștri și cum să le combateți. Scop: mentalitate de învingător (mindset) pentru succes.

MBAKids iconita culori
Sub curs pentru copii MBAKids: Managementul fricii

Frica este o emoție primară care, de fapt, are rol de protecție. Fiecare dintre noi simte frica în mod diferit, dar aceasta este un mecanism de supraviețuire, adaptat pentru fiecare persoană în parte, auto-setat de conștiința pentru a-l apăra de ceea ce consideră el că este perceput drept „pericol”. Aceste pericole nu există de fapt, ci sunt o iluzie a minții, bazată pe ideologii din imaginația noastră și pe experiențe din trecut ce au consecințe devastatoare în prezent. Scop: mentalitate de învingător pentru succes.

MBAKids iconita vector creativitatea copiilor
Sub curs pentru copii MBAKids: Inteligenţă emoţională

Dezvoltarea personală este la fel de importantă ca sportul și alimentația. Reprezintă peste 60% dintr-un stil de viață sănătos. Motivația este una dintre abilitățile inteligenței emoționale. La fel este și rațiunea, încrederea în sine, empatia și responsabilitatea. Inteligența emoțională nu se câștigă, ci se cultivă. Este reprezentată prin abilitatea de a controla propriile emoții, indiferent de situație. Scop: mentalitate de învingător (mindset) pentru succes.

MBAKids iconita vector copi care se dezvolta
Sub curs pentru copii MBAKids: Urmatul pasiunilor şi a visurilor

Copiii își pierd libertatea de a visa încă de la grădiniță. Sunt integrați într-un sistem care îi limitează și îi modelează, astfel încât să aibă aspirații mici, bombardându-i cu tone de informații mult prea complexe. Când decizi că vrei să-ți urmezi visul, mulți vor încerca să te convingă să nu faci ceea ce îți dorești, chiar vor încerca să te tragă în jos. Tu trebuie să înveți cum să perseverezi, indiferent de situație. Scop: mentalitate de învingător (mindset) pentru succes.

MBAKids iconita vector dezvoltarea creierului prin citit
Sub curs pentru copii MBAKids: Magia celor 4 elemente ale succesului

Primul pas înspre progres este cel mai important, dacă acesta este făcut corect. Un pas corect înseamnă că eşti 100% dedicat spre acel scop, atât cu trupul cât şi cu emoţiile. Fiecare intenţie contează. Acestea se materializează, iar calea către îndeplinirea scopului se va arăta. Un plan bine definit, realist, disciplina şi acţiunea sunt cele patru elemente către succes. Scop: mentalitate de învingător (mindset) pentru succes.


Întrebări Frecvente

Cursurile MBAKids sunt unice nu doar prin informaţia oferită, care este de actualitate şi esenţială pentru viitor, dar şi prin abordarea diferită în ceea ce priveşte educaţia. Copii au nevoie să înveţe prin jocuri de simulare, situaţii de viaţă şi roleplay, nu doar prin teorie. Experienţa MBAKids este inedită în acest sens, fiecare copil distrându-se şi dezvoltându-se exponenţial şi observabil pe parcursul şedinţelor.

Fiecare grupă de copii MBAKids are câte un grup de WhatsApp cu părinţii acestora şi unul cu copii, unde se trimit materiale importante şi suporturile de curs în format electronic. De asemenea, pe durata programului copii vor fi testaţi şi evaluaţi prin jocuri de simulare, roleplay şi teste EQ şi IQ.

În cazul în care un copil nu poate participa la una sau mai multe şedinţe, acesta poate recupera lecţia cu altă grupă care se află la acea şedinţă, poate viziona cursul înregistrat sau poate participa la o şedinţă specială de recuperare.

Vârstele copiilor participanţi sunt între 6 şi 18 ani. În funcţie de programul ales, grupele de vârstă sunt făcute astfel încât să nu existe diferenţe mari de vârstă.

În funcţie de cursul ales, şedinţele au loc o dată sau de două ori pe săptămână şi au durata între o oră şi o oră şi jumătate.

Costurile cursurilor sunt afişate pe paginile fiecărui curs, în secţiunea de final a paginii. Modalităţile de plată disponibile sunt prin card bancar sau transfer bancar. Plata se poate efectua şi pe site-ul nostru.

Cursurile online se desfăşoară pe platforma Google Meet. Se trimite link-ul către întâlnire în aceeaşi zi în care se susţine şi cursul.

Cursurile în format fizic se desfăşoară la sediul nostru. Adresa este Calea Victoriei 155, Bloc D1, Tronson 7, Etajul 6.

Înscrierea se face prin intermediul site-ului. Dacă doriţi mai multe detalii, puteţi să ne contactaţi prin email (info@mbakids.ro) sau prin numărul de telefon 0743436624. După efectuarea plăţii, se va discuta ora şi ziua/zilele în care va participa copilul.

Fondatorul academiei MBAKids este Răzvan Vasile (https://mbakids.ro/razvan-vasile) care de asemenea este şi coach. Restul echipei de instructori este alcătuită din persoane cu experienţă, antrenate personal de către Răzvan.

Orice copil este binevenit la cursurile noastre, indiferent de nivelul de cunoştinţe!

Fiecare şedinţă MBAKids este însoţită de un suport de curs pe care atât copii cât şi părinţii în vor primi.Se aplică termenii și condițiile MBAKids Academy

Politica de retur

Politica noastră de retur pentru cursul Mindset Mastery permite returnarea sumei plătite numai în primele 6 ședințe ale cursului și doar în cazul în care cursul a fost achitat integral pe toată durata sa. Doar în cazuri speciale aprobate de echipa MBAKids, returul sumei va putea fi efectuat pentru ședințele de 60 de minute rămase.

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!