• Telefon 0743436624
  • Email info@mbakids.ro
  • Program Cursuri Luni-Duminica

MBAKids Academy este dedicat cultivării spiritului inovator, a gândirii critice și a creativității în rândul tinerilor minți. Prin programele noastre de instruire, promovăm o abordare holistică a educației, încurajând dezvoltarea atât a abilităților academice, cât și a celor personale și sociale.

Citeşte comunicatul de presă despre Franciză MBAKids

Dorim să împărtășim succesul și filosofia noastră de învățare cu întreaga lume. Prin oferirea unei oportunități de franciză, vă invităm să vă alăturați rețelei noastre în expansiune, pentru a aduce metoda unică de învățare MBAKids în comunitatea dumneavoastră.

"Credem că există o nevoie uriașă de educație orientată spre viitor și abilitățile cerute de job-urile și afacerile acestuia", a spus Răzvan Vasile. "Suntem mândri să oferim copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile sociale, de comunicare și de leadership, precum și de a învăța cum să-și dezvolte intuiția și creativitatea, astfel încât să poată deveni oameni de succes, responsabili și inovatori ai viitorului."

MBAKids, singura academie de MBA pentru copii în România, este acum în căutarea de parteneri în toată țara, iar partenerii interesați sunt invitați să ia legătura cu academia pentru a discuta despre oportunitățile de franciză. "Începeți să construiți viitorul copiilor României astăzi! Alăturați-vă revoluției educaționale MBAKIDS și deschideți-vă propria franciză! Atât profitul cât și impactul social sunt garantate. Contactați-ne pentru a afla mai multe!" a comunicat la nivel național și de diaspora, Răzvan Vasile.

Oportunitatea unei francize MBAKids


Ce înseamnă să fii francizat MBAKids?

În calitate de francizat, veți primi dreptul de a opera sub marca noastră recunoscută și respectată, beneficiind de suportul nostru continuu în ceea ce privește instruirea, marketingul și operațiunile de zi cu zi. Vă veți asuma responsabilitatea de a conduce propriul centru de instruire, promovând în același timp valorile și obiectivele noastre educaționale.

Ce căutăm în francizații noștri?

Căutăm lideri pasionați de educație, care sunt dedicați creșterii și dezvoltării copiilor. Francizații ideali ar trebui să fie motivați, să aibă abilități de leadership și de gestionare a afacerilor, precum și un angajament profund față de misiunea noastră.

Cum vă puteți alătura echipei MBAKids?

"Nu pierdeți ocazia de a face parte dintr-o afacere de succes care are un impact semnificativ asupra vieții copiilor și nu numai! Alăturați-vă proiectului MBAKIDS și beneficiați de expertiza noastră în educație și extindere în business. Acum este momentul să luați decizia cea mai importantă pentru viitorul dvs. și al copiilor din comunitatea dvs. Contactați-ne astăzi și începeți să construiți o afacere profitabilă și cu impact social pozitiv!", transmite Răzvan Vasile acest mesaj de expansiune atât la nivel național cât și în comunitățile diasporei din Anglia, Italia, Spania și Germania.

Expansiunea MBAKIDS Academy în toată România va avea loc prin intermediul unui sistem de franciză. Prin intermediul acestui sistem, profesorii, posesorii de afaceri în educație, antreprenorii și investitorii locali din fiecare județ și oraș al țării vor putea să preia prestigioasa marcă și să deschidă propriile filiale MBAKids Academy. "Suntem foarte entuziasmați să oferim oportunitatea de franciză în toată țara", a spus Răzvan Vasile. "Credem că aceasta este o oportunitate excelentă pentru antreprenori și investitori locali care doresc să investească în viitorul copiilor și al comunității lor."

Pentru a deveni francizat al academiei MBAKids, investitorii interesați trebuie să îndeplinească anumite criterii, precum experiență în domeniul educației sau antreprenoriatului, resurse financiare și motivație de a investi în dezvoltarea copiilor și a comunității locale.

Sunați la 0783 064 682 pentru a discuta toate detaliile necesare și pentru a verifica eligibilitatea deschiderii MBAKids în locația Dvs.

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!