• Telefon 0743436624
 • Email info@mbakids.ro
 • Program Cursuri Luni-Duminica
Imagine 27 reprezentand echipa profesorilor MBAKids Academy.

MISIUNEA NOASTRĂ

Câteva cuvinte despre misiunea academiei noastre
MBAKids Academy a fost fondată pentru a crea lideri, antreprenori, inventatori, oameni de afaceri și directori generali ai viitorului, oferind ceea ce credem cu fermitate că este cea mai bună formare disponibilă în România.

MBAKids oferă un plan educațional unic, exclusiv și transformator pentru copii, elaborat de o echipă de pedagogi, manageri și oameni de afaceri prestigioși. MBAKids acoperă deficiențele unui sistem educațional actual depășit, unde cultura și valorile de afaceri dar și de viață sunt absente.

Cu cât un copil este introdus mai devreme în leadership, cu atât formarea se dovedește a fi mai eficientă, ceea ce duce la îmbunătățirea înțelegerii, reținerii și abilităților creative.

INTEGRITATE

Atât în relațiile personale, cât și în relațiile de muncă, MBAKids Academy menține cele mai înalte standarde profesionale și etice. Suntem conștiincioși și respectuoși în relațiile cu elevii noștri și cu părinții lor.

CE FACEM, UNDE ȘI CUM?

MBAKids este un proiect de țară ce constă în educația și dezvoltarea personală a copiilor din România. Este un concept unic ce cuprinde cursuri de afaceri, comunicare, mentalitate și leadership. Copiii între 6 și 18 ani învață, fizic sau online, cum să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și cum să obțină abilitățile necesare în economie, finanțe, comunicare, negociere, bune maniere și inteligență emoțională.

MBAKids inspiră copiii să înțeleagă esențialul despre viitorul lor. Copiii înțeleg că asumarea responsabilității pentru ceea ce se întâmplă în jurul lor este cheia devenirii unor adulți puternici. Devin conștienți că succesul constă în inteligență, acțiune, integritate și disciplină și sunt provocați să învețe cum să-și atingă propriile obiective.

Întregul concept, structura și obiectivele cursurilor au pornit de la sistemele educaționale din Australia, Anglia și Singapore, recunoscute pentru rezultatele lor excepționale în domeniul educației.

DE CE MBAKIDS?

Cursurile MBAKids reprezintă oportunitatea de a face diferența pentru viitorul copiilor. Liderii de mâine se formează azi! Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri. MBAKids a devenit pasul natural către succes al oricărui copil!

Copilul are nevoie de o educație complementară serioasă unde să învețe cum să învețe, să citească eficient, să mănânce sănătos, să se odihnească, să facă sport, să comunice, să-și controleze emoțiile și gândurile, să identifice oportunități, să economisească, să facă afaceri și să devină adevărați lideri. Cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realității actuale.

Despre Echipa
pic
MBAKIDS Academy a primit un prestigios premiu în Educația Copiilor în cadrul celui mai mare eveniment de networking din lume, care a reluat seria galelor ce au cucerit mapamondul, iSuccess Awards.

iSuccess Awards a organizat, pe 15 decembrie 2022, ultimul eveniment al anului, care a fost dedicat, de această dată, succesului din antreprenoriatul românesc, iar Răzvan Vasile, CEO al Academiei MBAKids, a ridicat deasupra capului premiul pentru "Cel mai Complex Program MBA pentru Copii", premiul dedicat academiei care s-a remarcat datorită reușitelor și cursurilor sale spectaculoase pentru copii.

Gala a avut loc, la fel ca în luna decembrie a lui 2021, în cea mai spectaculoasă sală de ceremonii din București, Le Chateau, acolo unde și-au dat întâlnire oameni cu povești fabuloase, clădite prin muncă, investiții, contribuție, planuri strategice și, mai presus de toate, dorința de reușită!


După gale grandioase realizate împreună cu celebra revistă Forbes în Monaco, Dubai, Cannes, Los Angeles și Veneția, iSuccess a ajuns la București unde a adunat oameni excepționali, într-un cadru de networking exclusivist.


"MBAKids Academy a strălucit pe covorul roșu de la Le Chateau primind râvnitul premiu în aplauzele unei audiențe de excepție. Mulți dintre oamenii de afaceri prezenți dar și multe dintre vedetele aflate acolo și-au manifestat dorința de a sprijini 100% acest proiect educațional de țară.

iSUCCESS cel mai mare eveniment de networking din lume, conceput în urmă cu mai bine de un deceniu, a adunat invitați de seamă într-una dintre cele mai impresionante săli de spectacol din România.

Despre Răzvan Vasile

SUNĂ ACUM PENTRU ÎNSCRIERE!

MBAKids Academy și-a propus să mențină cele mai înalte standarde posibile de excelență atât în ceea ce privește calitatea curriculum-ului nostru, cât și standardul predării. Suntem convinși că programele MBAKids sunt cele mai bune, iar calitatea profesorilor noștri este, de asemenea, inegalabilă.

0743436624

pc

ACADEMIA MBAKIDS OFERĂ BURSE SOCIALE PENTRU COPII DEFAVORIZAȚI ȘI CU POTENȚIAL.

Cercetările demonstrează clar că lipsa pregătirii sociale și emoționale îi împiedică pe copii să acumuleze cunoștințe reale și cu adevărat utile. În plus, multe dintre culturile și structurile sociale de azi provoacă un mare stres copiilor, fapt care le blochează învățarea și implicit dezvoltarea. Sărăcia și întreaga ei rețea de efecte colaterale formează un alt factor cu o mare vinovăție în a nu avea generații viitoare de succes. În combinație cu stresul social, rezultatul final devine devastator.

Scopul nostru la Academia MBAKids este să-i ajutăm pe acești copii, prin oferirea unor BURSE GRATUITE, să vadă o cale înainte și să învețe să devină adevărați campioni și în comunitate. Astfel poziționarea lor, socială și mentală, se va schimba, poziționându-i perfect într-o societate în care ei vor ajuta la rândul lor alți copii să crească și să contribuie la lumea din jur. Această misiune a noastră va crea cu siguranță o societate mai sigură, mai sănătoasă și mai bună pentru noi toți.

Viziunea Noastră

La școală ți se predau lecții și apoi primești teste. În viață primești teste care te învață lecții!

Școala a eșuat și încă eșuează lamentabil în a pregăti oamenii pentru viață. Nu te învață cum să-ți administrezi banii, nu te învață cum să ai o căsnicie frumoasă, nu te învață cum să-ți crești copiii, nu te învață cum să citești eficient, nu te învață cum să mănânci sănătos, nu te învață cum să comunici și nici măcar nu te învață cum să înveți! O academie de informații inutile.

MBAKids Academy încurajează cele mai înalte standarde de inițiativă și leadership în orice moment. Încurajăm o abordare de colaborare cu elevii noștri și părinții lor într-o încercare constantă de a îmbunătăți serviciile noastre în beneficiul tuturor.

Diferențiator

La MBAKids Academy suntem convinși că toată lumea contează, indiferent de bagajul de cunoștințe sau de chemarea lor. În acest scop, încurajăm atât părinții cât și copiii să-și dezvăluie întregul potențial. Considerăm diversitatea ca fiind una dintre pietrele de temelie a Academiei noastre, un concept de îmbogățire a copilăriei tuturor, inclusiv și durabil, prin care îmbrățișăm și respectăm toate tipurile de diferențe între participanți.

nm

Filozofia Noastră

Sportivii de elită de astăzi nu pot câștiga fără antrenament și abilități adecvate. Perfecțiunea nu se dezvoltă rapid ci are nevoie de mult mai mult decât timp suplimentar, efort și dificultate. Aici intervine dezvoltarea personală a copiilor. Învățarea devine mult mai ușoară atunci când lucrurile sunt planificate încă de la început.

  Învățăm să luăm decizii conștiente. Poate suna banal însă oamenii de toate vârstele trebuie să învețe să ia decizii, să-și justifice alegerile și să-și asume responsabilitatea pentru ele.

  Învățăm să lucrăm atât în echipă, cât și independent.

  Învățăm să ducem ceea ce am început până la sfârșit.

  Învățăm să rezolvăm problemele în mod creativ.

  Transmitem copiilor valori sociale, familiale și de business.

  Învățăm să fim sinceri cu noi înșine. Dacă îți place ceva – fă-o, dacă nu – nu imita, nu renunța, caută mai departe și cu siguranță îl vei găsi pe al tău.

  Ajutăm copiii să devină îndrăzneți, pentru că viața și antreprenoriatul nu sunt doar despre bani. Este vorba despre curaj, despre dorința de a-și asuma responsabilitatea și de a face ceva așa cum vor ei.

  Inspirăm copiii să facă alegeri. Dintre opțiunile ”a face” sau ”a nu face” o vor alege mai degrabă pe prima decât să aștepte o oportunitate care să cadă cândva din cer.

Imagine 28 reprezentand un profesor MBAKids Academy care se bucura pentru elevii sai.

La școală ți se predau lecții și apoi primești teste. În viață primești teste care te învață lecții!

Școala a eșuat și încă eșuează lamentabil în a pregăti oamenii pentru viață. Nu te învață cum să-ți administrezi banii, nu te învață cum să ai o căsnicie frumoasă, nu te învață cum să-ți crești copiii, nu te învață cum să citești eficient, nu te învață cum să mănânci sănătos, nu te învață cum să comunici și nici măcar nu te învață cum să înveți! O academie de informații inutile.

Cursuri MBAKids ONLINE SAU FIZIC Galerie Foto

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!