• Telefon 0743436624
  • Email info@mbakids.ro
  • Program Cursuri Luni-Duminica | Orele 18:00 & 19:00
Pentru că ne pasă, avem o misiune de suflet. Vom crea trimestrial 3 clase bazate pe BURSELE SOCIALE MBAKIDS pentru copiii defavorizaţi şi cu mare potenţial. Sărăcia şi efectele ei colaterale formează un factor cu o mare vinovăţie în a priva de succes generaţii întregi de copii. În combinaţie cu stresul social actual, rezultatul final devine devastator. Vom lupta cu forţe proprii, dar şi prin parteneriate strategice, pentru o societate mai sigură, mai ofertantă şi mai nepărtinitoare pentru toţi copiii.

În ultimii ani, s-a observat o creștere exponentială a interesului pentru dezvoltarea personală și educație financiară în rândul copiilor și tinerilor din România.

Acest lucru este un pas important în direcția îmbunătățirii oportunităților de viitor ale acestora și în creșterea șanselor de reușită în contextul unui avans social și tehnologic fără precedent.

Cu toate acestea, multe familii din România se confruntă cu dificultăți financiare și nu își pot permite să investească în aceste cursuri extra-curriculare sau să acorde copiilor accesul la orice alt tip de formare profesională. Pentru a veni în întâmpinarea acestei probleme reale, MBAKids Academy a lansat o inițiativă de acordare a unor burse sociale pentru copiii defavorizați în toată România. Aceste burse sunt acordate în mod gratuit și oferă copiilor acces la o gamă largă de cursuri de dezvoltare personală, mentalitate, leadership, comunicare și afaceri. Obiectivul acestei inițiative este de a oferi copiilor defavorizați din România oportunitatea de a învăța și de a se dezvolta, indiferent de circumstanțele lor financiare. Prin acordarea acestor burse, se dorește ca orice copil să își dezvolte abilitățile necesare în viitor și să își îmbunătățească perspectivele.

Formular de Aplicare pentru Burse Sociale

Fiecare copil e UNIC şi MERITĂ o şansă la educaţie! Înscrie-te prin formularul de mai jos şi spune-ne puţin despre copil şi povestea sa.

Completaţi acest formular pentru a vă putea înscrie!

mv

Transformă-ți copilul într-un lider!

Dezvoltare personală, la început de drum.

Învață să devii tu însuți!

Copii puternici, viitoruri luminoase.

Investește în potențialul copilului tău.

MBAKids iconita vector creier

Copii încrezători, adulți de succes.

Descoperă talentele copilului tău.

Învață să îți cunoști valorile.

Copii fericiți, familii fericite.

Învață să îți depășești limitele.

MBAKids iconita vector reprezentand faptul ca la cursurile MBAKids Academy copiii se distreaza.

Cheia către dezvoltarea personală a copiilor.

Învață să îți gestionezi emoțiile.

Un viitor mai bun, începând de astăzi.

Învață să îți atingi potențialul maxim.

Transformă visul copilului tău în realitate.

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!