• Telefon 0743436624
 • Email info@mbakids.ro
 • Program Cursuri Luni-Duminica | Orele 18:00 & 19:00
Imagine 18 reprezentand un tanar afacerist care sta mandru langa firma sa.

Despre curs Afaceri & Startup MBAKids Academy pentru Copii

Vârstă copii curs: 6-9, 10-13 & 14-18 ani

Participanţii la cursul de afaceri & startup MBAKids Academy vor învăţa să-şi modeleze propria companie, să creeze valoare pentru oameni şi să acorde atenţie detaliilor necesare care vor putea distinge propunerea lor de altele.

Vor înţelege că a fi unic înseamnă a fi cel mai bun. Prin acest curs de afaceri & startup, ajutăm copiii să-şi evalueze potenţialul, să-şi valorifice punctele forte şi să profite de oportunităţile apărute. Le dezvoltăm încrederea în sine şi în abilităţile lor.

 • Peste 60% dintre absolvenţii MBAkids Academy înfiintează cel puţin o afacere de succes (sub curs copii MBAKids Academy)
 • Afaceri & startup: concepte de bază, abilităţi, structură organizaţională, cele mai bune practici de afaceri (sub curs copii MBAKids Academy)
 • Conceptul de bani, istoria banilor, finanţele personale (sub curs copii MBAKids Academy)
 • Proactivitate: iniţiativă, perseverenţă, orientare către rezultate (sub curs copii MBAKids Academy)
 • Independenţă: autodisciplină, managementul timpului, stabilirea obiectivelor, planificare (sub curs copii MBAKids Academy)
 • Inteligenţă emoţională: empatie, capacitatea de a da sfaturi şi a manageria emoţiile proprii şi ale celorlalţi (sub curs copii MBAKids Academy)
Hard skills sunt componente tehnice măsurabile, definite ca experienţa sau priceperea într-un anumit domeniu sau abilităţile tehnice. Ele se pot dezvolta pe tot parcursul carierei, capacităţile crescând odată cu experienţele profesionale acumulate. Aceste hard skills pot fi cultivate înca din şcoală sau din cursuri de dezvoltare personală.
 • Afaceri şi startup: concepte de bază, structura organizatională, cele mai bune practici de afaceri & startup din lume
 • Abilităţile unui afacerist de succes - Conceptul de bani, istoria banilor, finanţele personale
 • Marketing: clienţi, piaţă, public target
 • Canale de comunicare. Publicitate
 • Pieţe de afaceri: producţie, creativitate, divertisment, sport, frumuseţe etc.
 • Economia Afacerilor şi a Comportamentului Organizaţional
 • Strategii de dezvoltare pentru Afaceri & Startup
 • Managementul tehnologiei şi operatiunilor în Afaceri & Startup
Soft skills sunt considerate aptitudini ce ţin de inteligenţa emotională şi socială, ajutându-ne să ne adaptăm la mediul de lucru, la munca în echipă şi să păstram o atitudine pozitivă. Acestea izvorăsc din caracterul şi personalitatea noastră, sunt diferite de la individ la individ, şi se reflectă în modul nostru de a interacţiona cu ceilalţi şi în modul de lucru.
 • Gândire creativă: capacitatea de a găsi o abordare creativă pentru rezolvarea problemelor vieţii
 • Gândire de afaceri: abilitatea de a observa oportunităţile din jur şi de a le folosi în mod inteligent
 • Inteligenţă emoţionala: empatie, capacitatea de a da sfaturi şi a manageria emoţiile proprii şi ale celorlalţi
 • Planificare personală: managementul timpului, stabilirea obiectivelor, auto-organizare
Cheia succesului pentru o carieră stabilă este sa creştem copii cu gândire de afaceri care acţionează rapid într-o economie globală nesigură şi schimbătoare. Acest curs de afaceri & startup îi transformă pe copii în lideri. Îi ajută pe copii să îşi creeze afaceri de succes şi le oferă cunoştinţele necesare succesului.
 • Afaceri (sub curs startup): creativitate, curiozitate, imaginaţie, generare de idei, inovaţii, exprimare de sine, căutare de soluţii non-standard
 • Proactivitate (sub curs startup): iniţiativă, perseverenţă, orientare către rezultate
 • Educaţie media (sub curs startup): cunoaşterea tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor, regăsirea informaţiilor, analiza datelor
 • Independenţă (sub curs startup): autodisciplină, managementul timpului, stabilirea obiectivelor, planificare
 • Responsabilitate (sub curs startup): alfabetizare etică şi socială, responsabilitate personală şi socială

Standarde de excelenţă

MBAKids Academy este un loc în care copiii sunt încurajaţi şi inspiraţi să-şi urmeze pasiunile antreprenoriale. Există un ecosistem vast de resurse care sprijină nevoile unice ale copiilor inovatori atât în ​​interiorul, cât şi în afara sălii de clasa. Perspectivele globale reunite în captivantul nostru mediu de învăţare, generează un flux constant de idei dinamice, care conduc la o schimbare adevărată şi un impact de lungă durată. Având în vedere misiunea şi viziunea noastră, cu peste 60% dintre absolvenţi creând cel puţin o afacere la o vârstă fragedă, vom continua să-i sprijinim cu o programare robustă pentru colaborare şi învăţare pe tot parcursul vieţii.

Imagine 19 reprezentand copiii si profesorii care lucreaza impreuna la un proiect.

Componente din Cursul de Afaceri & Startup pentru copii

pv
Planul de afaceri

Un plan de afaceri este un document scris care descrie o idee pentru un produs sau un serviciu şi cum acesta va face bani într-un mod clar şi eficient. Acesta include planul tău de marketing, precum și estimări pentru venituri, cheltuieli şi cum să faceţi profit. Acesta este ca un traseu. Îţi permite să planifici diferite aspecte teoretice ale afacerii tale si previne greşelile nenecesare pe care ai putea să le faci în viitor.

pv
Luarea deciziilor

Cei patru P sunt cheia pentru a comercializa cu succes un produs sau serviciu. Sunt produs, preţ, loc (place) şi promovare. Ele cuprind o serie de factori precum ceea ce doresc consumatorii, modul în care produsul sau serviciul îndeplineşte sau nu acele dorinţe, modul în care produsul sau serviciul este perceput în lume, cum se distinge de concurenţă şi modul în care compania interacţionează cu clienţii săi.

pv
Atitudine de profesionist

A deveni om de afaceri nu cere o diplomă sau resurse profesionale specifice, dar este nevoie de multe cunoştinţe, pasiune şi motivaţie. Este, de asemenea, tipul de asociere care necesită pe cineva care este împotriva riscurilor şi are sprijin pentru a gestiona şi accepta eşecul. În acest curs împărtăşim ce este un om de afaceri, lucruri pe care trebuie să le ia în considerare şi dezvăluim trăsăturile unui profesionist.

pv
Marketing

Marketingul nu inseamna doar promovarea, publicitatea si vanzarea unui produs sau serviciu, ci este un termen general care include pozitia unei intreprinderi printre concurentii de pe piata, avantajul sau competitiv si selectarea unor segmente de piata viabile pe care se va concentra si comunicarea cu clientii de pe piata selectata. Marketingul este un proces complex ce face diferenta intre succes si esec.

pv
Cei 4 P

Cei patru P sunt cheia pentru a comercializa cu succes un produs sau serviciu. Aceştia sunt: Product (Produs): Acesta se referă la caracteristicile și beneficiile produsului sau serviciului pe care îl oferiți. Produsul ar trebui să fie proiectat și dezvoltat într-un mod care să satisfacă nevoile și dorințele clienților dvs. Price (Preț): Acesta se referă la suma de bani pe care clienții trebuie să o plătească pentru produsul sau serviciul dvs. Prețul ar trebui să fie stabilit în funcție de valoarea percepută a produsului sau serviciului dvs. și să fie în concordanță cu prețurile pieței. Place (Locație): Acesta se referă la locul unde clienții pot cumpăra produsul sau serviciul dvs. Alegerea locației ar trebui să fie făcută în funcție de obiceiurile de cumpărare ale clienților dvs. și de disponibilitatea produsului sau serviciului dvs. Promotion (Promovare): Acesta se referă la modul în care vă promovați produsul sau serviciul dvs. și îl aduceți în atenția clienților. Promovarea poate fi realizată prin intermediul publicității, vânzărilor personale, relațiilor publice și marketingului direct. Scopul este de a informa clienții despre produsul sau serviciul dvs. și de a îi determina să cumpere..

pv
Investitia
Transformarea unei idei intr-o afacere profitabila este simbolul succesului antreprenorial, insa cunostintele unui om de afaceri de succes nu se opresc aici. Proprietarii de afaceri trebuie in continuare sa decida ce sa faca cu profiturile obtinute cu greu. Investitia cu cele mai bune rezultate va fi intotdeauna cea in ei insisi, in imbunatatirea companiei, metodelor de marketing si a angajatilor.

MICUL ANTREPRENOR

4 sesiuni de curs / lună Online şi Fizic (în Bucureşti) 60 min/sesiune, 1 sesiune/săptămână Grupe de Vârstă: 6-9, 10-13, 14-18 ani

Beneficiile acestui curs de antreprenoriat:

• Gândire critică și creativă

• Înțelegerea conceptelor de afaceri și economie

• Dezvoltarea abilităților de comunicare

• Tehnici de Negociere

• Asumarea responsabilității

• Stimularea spiritului întreprinzător și a inovației

• Urmărirea obiectivelor și a pasiunilor

440 lei / luna curs ONLINE 550 lei / luna curs FIZIC

Întrebări Frecvente

Cursurile MBAKids sunt unice nu doar prin informaţia oferită, care este de actualitate şi esenţială pentru viitor, dar şi prin abordarea diferită în ceea ce priveşte educaţia. Copii au nevoie să înveţe prin jocuri de simulare, situaţii de viaţă şi roleplay, nu doar prin teorie. Experienţa MBAKids este inedită în acest sens, fiecare copil distrându-se şi dezvoltându-se exponenţial şi observabil pe parcursul şedinţelor.

Fiecare grupă de copii MBAKids are câte un grup de WhatsApp cu părinţii acestora şi unul cu copii, unde se trimit materiale importante şi suporturile de curs în format electronic. De asemenea, pe durata programului copii vor fi testaţi şi evaluaţi prin jocuri de simulare, roleplay şi teste EQ şi IQ.

În cazul în care un copil nu poate participa la una sau mai multe şedinţe, acesta poate recupera lecţia cu altă grupă care se află la acea şedinţă, poate viziona cursul înregistrat sau poate participa la o şedinţă specială de recuperare.

Vârstele copiilor participanţi sunt între 6 şi 18 ani. În funcţie de programul ales, grupele de vârstă sunt făcute astfel încât să nu existe diferenţe mari de vârstă.

În funcţie de cursul ales, şedinţele au loc o dată sau de două ori pe săptămână şi au durata între o oră şi o oră şi jumătate.

Costurile cursurilor sunt afişate pe paginile fiecărui curs, în secţiunea de final a paginii. Modalităţile de plată disponibile sunt prin card bancar sau transfer bancar. Plata se poate efectua şi pe site-ul nostru.

Cursurile online se desfăşoară pe platforma Google Meet. Se trimite link-ul către întâlnire în aceeaşi zi în care se susţine şi cursul.

Cursurile în format fizic se desfăşoară la sediul nostru. Adresa este Calea Victoriei 155, Bloc D1, Tronson 7, Etajul 6.

Înscrierea se face prin intermediul site-ului. Dacă doriţi mai multe detalii, puteţi să ne contactaţi prin email (info@mbakids.ro) sau prin numărul de telefon 0743436624. După efectuarea plăţii, se va discuta ora şi ziua/zilele în care va participa copilul.

Fondatorul academiei MBAKids este Răzvan Vasile (https://mbakids.ro/razvan-vasile) care de asemenea este şi coach. Restul echipei de instructori este alcătuită din persoane cu experienţă, antrenate personal de către Răzvan.

Orice copil este binevenit la cursurile noastre, indiferent de nivelul de cunoştinţe!

Fiecare şedinţă MBAKids este însoţită de un suport de curs pe care atât copii cât şi părinţii în vor primi.

Abonează-te la Newsletter

MBAKids - Let your light shine!